• Dita e Ringjalljes dhe Pashkët

    부활절(NA)

    Time | 04:30
    Albanian 알바니아어

Albanian

Total. 35

어머니 하나님

04:52

Fryma dhe Nusja

성령과 신부(NA)

02:27

Nëna Perëndi

어머니 하나님

03:45

Sekreti i Biblës, Perëndia Elohim

성경의 비밀, 엘로힘 하나님 R

03:17

Nëqoftëse ka Perëndi Atë, atëherë përse n...

왜 어머니 하나님은 없는 것일까?

03:56

Fryma dhe Nusja

성령과 신부

재림 그리스도

03:58

Krishti i Cili ka Ardhur mbi Retë për Herë t...

구름타고 오시는 재림 그리스도

04:23

Krishti i cili përmbushi profecinë e Mbretëri...

다윗왕의 재위 예언을 이루신 그리스도

03:13

Koha e Ardhjes së Dytë të Krishtit R-4

성경에 예언된 그리스도의 재림 시기

03:10

Krishti i Cili Ka Ardhur Nga Lindja R-3

동방에 오신 그리스도

04:08

UNË KAM ARDHUR TASHMË! R-2

나는 이미 왔습니다 R-2

03:44

UNË KAM ARDHUR TASHMË! R-1

나는 이미 왔습니다 R-1

03:05

Sekreti I Pemës së Fikut

무화과나무의 비밀

유월절

06:03

Pashka, Përmes së Cilës Ne Mund Ti Shpëtojm...

재앙에서 구원주는 유월절

06:21

Pashka, Zgjidhja për Fatkeqësitë e Mëdhaja

대재앙의 해법, 유월절

하나님의 계명

03:35

Vello

머리수건(NA)

03:01

Në çfarë dite të javës sipas Biblës duhet ...

성경의 안식일은 무슨 요일일까

03:12

Pagëzimi në emrin e ri të Jezusit (Emri i Shp...

예수님의 새 이름으로 받는 침례

03:33

Vello

머리수건

04:05

Vraponi për në Sion Ku Jeruzalemi Është

예루살렘이 있는 시온으로 도피하라

이단분별

04:30

Dita e Ringjalljes dhe Pashkët

부활절(NA)

05:46

Herezi Relative dhe Herezi Absolute

상대적 이단과 절대적 이단(NA)

04:09

Kryqi është një idhull

십자가는 우상이다

03:01

Krishtlindja nuk është Ditëlindja e Jezusit

크리스마스는 예수님 탄생일이 아니다

04:04

Herezi Relative dhe Herezi Absolute

상대적 이단과 절대적 이단

04:19

Dita e Ringjalljes dhe Pashkët

이스터가 부활절인가?

영혼세계

03:45

Shpirti

영혼(NA)

05:13

Parajsa dhe Ferri

천국과 지옥(NA)

04:00

Vendlindja Juaj Është Parajsa

당신의 고향은 하늘나라입니다(NA)

03:42

Vendlindja Juaj Është Parajsa

당신의 고향은 하늘나라입니다

04:04

Shpirti

영혼

04:14

Parajsa dhe Ferri

천국과 지옥

하나님의 교회

05:07

Kisha e Perëndisë

하나님의 교회(NA)

04:58

Kisha e Perëndisë

하나님의 교회